Belastingadviseurs

Belastingadviseurs voor artiesten en creatieven

Wij begrijpen dat u liever creatief bezig bent dan met het bijhouden van de administratie. Stap uit de administratiedoolhof en laat ons u helpen, adviseren en navigeren! Wij zijn een gespecialiseerd belastingadviesbureau voor de creatieve sector. We hebben jarenlange ervaring met het geven van belastingadvies, loonadministratie en het opstellen van de jaarrekeningen voor talloze klanten. Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op!

Uw boekhouding op orde

Heeft u een eigen bedrijf als beeldend kunstenaar, muzikant, acteur, ontwerper, videograaf, fotograaf? Dan bent u waarschijnlijk liever bezig met het uw vakgebied dan met het administratieve deel van uw bedrijfsvoering. Uiteraard is het wel van belang dat uw financiële administratie goed op orde is.

Wanneer u een solide basis wilt voor uw administratie evenals een betrouwbare partner op het gebied van uw administratie is dit overlaten aan ons de juiste optie. Wij zorgen ervoor dat uw hele boekhouding op orde is, u kunt ons al uw vragen stellen en wij verzorgen een duidelijk en eenvoudig te begrijpen jaarverslag.

U kunt ons op werkdagen bellen of mailen met uw vragen. Wij staan u graag te woord via de telefoon of door samen een bakje koffie te drinken op ons mooie kantoor.

Financieel adviseur

Wij zijn graag uw financieel adviseur bij het opzetten van uw eigen bedrijf. Heeft u vragen over het belastingstelsel en de BTW-aangifte. Dat is begrijpelijk, wij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen uw vragen beantwoorden.

Wij ontwikkelen ons steeds in de financiële wereld, zodat we u ook op de hoogte kunnen brengen van de laatste ontwikkelingen. U bent welkom op ons kantoor voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Menu